"In de hedendaagse wereld lijkt het streven naar uiterlijke perfectie één van de belangrijkste dingen. Miljoenen mensen maken iedere dag ‘selfies’ in de hoop dat mensen hun waardering erover uitspreken in de vorm van ‘likes’, ‘hearts’ of ‘comments’. Ik wil met mijn fotografie op een positieve manier een bepaalde, vaak negatief ervaren aandoening, onder de aandacht brengen. Ook wil ik de maatschappij ANDERS laten KIJKEN, zodat mensen zien dat schoonheid vaak in de ‘imperfectie’ zit."


Caitlin Sas studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag (2009-2014). Vanaf 2011 is ze werkzaam als freelance portret fotograaf voor bedrijven en magazines. Samen met enkele creatieve ondernemers is ze een Broedplaats in Maas en Waal aan het opzetten.
Daarnaast blijft ze veel tijd investeren in haar eigen projecten. Caitlin is gespecialiseerd in het maken van esthetische portretten waarin de natuurlijke schoonheid de hoofdrol speelt. Haar fascinatie gaat uit naar de schoonheid van de ‘imperfectie’. Zo bracht ze het boek ANDERS KIJKEN uit, waarin ze de schoonheid van het albinisme laat zien. Dit boek is door de Volkskrant benoemd tot één van de mooiste van 2014. Momenteel werkt ze verder aan de fotoserie ‘de 8ste schoonheid’ waarin ze de schoonheid van flaporen laat zien. Caitlin laat u ANDERS KIJKEN!

Voor meer informatie kunt u mij per mail contacten:

info@caitlinsas.com

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof t/m 21 mei. Heeft u een opdracht voor na deze periode neem dan gerust contact op per mail, een reactie kan wel wat langer duren dan u van mij gewend bent.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.