"In de hedendaagse wereld lijkt het streven naar uiterlijke perfectie één van de belangrijkste dingen. Miljoenen mensen maken iedere dag ‘selfies’ in de hoop dat mensen hun waardering erover uitspreken in de vorm van ‘likes’, ‘hearts’ of ‘comments’. Ik wil met mijn fotografie op een positieve manier een bepaalde, vaak negatief ervaren aandoening, onder de aandacht brengen. Ook wil ik de maatschappij ANDERS laten KIJKEN, zodat mensen zien dat schoonheid vaak in de ‘imperfectie’ zit."


Caitlin Sas studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag (2009-2014). Vanaf 2011 is ze werkzaam als freelance portret fotograaf voor bedrijven en magazines. Samen met enkele creatieve ondernemers heeft ze Broedplaats Maas en Waal opgezet.
Daarnaast blijft ze veel tijd investeren in haar eigen projecten. Caitlin is gespecialiseerd in het maken van esthetische portretten waarin de natuurlijke schoonheid de hoofdrol speelt. Haar fascinatie gaat uit naar de schoonheid van de ‘imperfectie’. Zo bracht ze het boek ANDERS KIJKEN uit, waarin ze de schoonheid van het albinisme laat zien. Dit boek is door de Volkskrant benoemd tot één van de mooiste van 2014. Momenteel werkt ze verder aan de fotoserie ‘de 8ste schoonheid’ waarin ze de schoonheid van flaporen laat zien. Caitlin laat u ANDERS KIJKEN!

Voor meer informatie, kunt u met mij per mail of telefonisch contact opnemen:

info@caitlinsas.com of 06-42791008

Studio locatie: Broedplaats Maas en Waal, Nieuwstraat 10, Dreumel.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.